Найєм — куратор запуску проекту поліції на Закарпатті

Так, народний депутат, заступник голови фракції Блоку Петра Порошенко Мустафа Найєм буде куратором запуску проекту поліції на Закарпатті. Журналіст, який не має юридичної освіти. У 1998 році він закінчив технічний ліцей у Шевченківському районі Києва, а в 2004 — факультет авіаційних і космічних систем Київського політехнічного інституту. Налагодити роботу такої серйозної структури, як поліція, може тільки людина, яка чітко знає законодавство і знає специфіку цієї роботи. Пан депутат встиг досконало опанувати юридичну базу роботи поліції за такий короткий термін?

Головою ОДА на Луганщині може стати волонтер

Йдемо далі. ЗМІ, з посиланням на джерела в АП повідомили, що новим головою ОДА на Луганщині може стати... волонтер, координатор організації "Народний тил" Георгій Тука. Пан Тука займається активною волонтерською діяльністю у зоні конфлікту на сході України вже досить давно і активно, але ж давайте не плутати грішне з праведним – волонтер і губернатор – це різні речі. Знову ж таки, у пана Туки немає ні відповідної освіти, ні досвіду. Він закінчив Київський політехнічний інститут, факультет автоматизованих систем управління. До анексії Криму у нього була невелика ІТ-компанія, яка поставляла обладнання для операторів мобільного зв'язку. Зараз компанія ліквідована.

25-річний менеджер Roshen очолив Національну комісію

Нещодавно, нагадаю, відбулося сенсаційне призначення Президентом 25-річного менеджера Roshen Дмитра Вовка очільником Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (зазначимо, що до цього він ніколи не працював у сфері енергетики. Перед цим його останнім місцем роботи була Російська Федерація, місто Москва, посада — національний менеджер Кондитерської корпорації Roshen).

Так що Мустафа Найєм, як куратор закарпатської поліції та волонтер-губернатор на тлі цього призначення – це просто-таки кадровий прорив...

Але виникає питання: пане Президент, ви всерйоз вирішили втілити у життя основне гасло більшовиків про те, що кухарка може керувати державою?