Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Для святкового столу. Як приготувати найсмачніший глінтвейн

Ідеальний напій для новорічного столу
Ідеальний напій для новорічного столу / 24 Канал

Глінтвейн – традиційний зимовий напій Західної Європи, протягом останніх років став дуже популярним і в Україні. Як приготувати справді смачний глінтвейн в домашніх умовах – про це далі.

На батьківщині глінтвейну в Німеччині найпопулярнішим є глінтвейн з червоного сухого вина. Однак, ви можете використати й біле залежно від ваших уподобань. Головне вибрати сухе вино.

Для того, щоб надати напоєві духмяності додайте корицю, гвоздику та лимонну або апельсинову цедру. Щоб зробити напій солодшим найкраще додавати мед, але якщо цього продукту у вас немає, то підійде і звичайний цукор.

Важливо врахувати!

Не можна вино доводити до кипіння. Оптимальна температура 70°С. Нагрівати глінтвейн потрібно доти, поки не зникне біла піна.

До речі, не пийте його одразу, залиште напій на кілька хвилин, щоб спеції “віддали” всі свої аромати.

Читайте також: Корисні властивості глінтвейну

Джерело: 24 Канал
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук