Таку підбірку кадрів підготував сайт Хехе Клуб.

Буддіському монаху довелось провести поховальну церемонію на вокзалі Шаньсі Тайюань у Китаї. Це сталось 25 листопада 2011 року, чоловік, який сидів на лавці у залі очікування, дуже довго не ворушився. Виявилось, що він помер. Аби душа померлого знайшла спокій, монах провів релігійний обряд прямо на місці.

Це мабуть останнє фото кожного з тих, хто на ньому зображений. Ці юні хлопці – льотчики-камікадзе 72-го дивізіону. Світлину було зроблено 26 травня 1945 року. Наступного дня не стало 17-річного хлопця, що тримає в руках цуценя. Він провів свій останній бій.

В перегонах за звання першопрохідців група альпіністів втратила 4 людей. Команда старалась випередити суперника, але прийшовши до пункту призначення знайшли там сліди своїх конкурентів, а також листи від них. Зворотній шлях став для альпіністів важким не тільки через розчарування, але й приніс смерть 4 членам експедиції. Від їхнього походу залишилось лише 1 фото, останнє, де всі ще живі.

Після цієї світлини фотограф покінчив життя самогубством. На світлині зображена змучена голодом африканська дівчинка, за якою стежив гриф, вичікуючи, коли дитина помре, щоб зробити її своєю здобиччю. Цей момент впіймав фотограф. За це фото він отримав престижні премії, а також осуд суспільства, яке звинуватило його у жорстокості.

Випробувальний політ 24 квітня 1967 року на кораблі "Союз-1" став для космонавта Володимира Комарова фатальним. Парашут капсули, якою спускався на Землю Володимир, не розкрився, тож його апарат розбився та загорівся. На місці падіння знайшли обгорілі рештки тіла космонавта. Частину помістили в урну та замурували у Кремлівську стіну, іншу частину, знайдену пізніше, поховали у степу, де впала капсула.

Пасажири Boeing 777, який минулого літа збили над Україною, планували відпустку у Куалу-Лумпур. Зокрема 15-річний Гарі Слок розпочав подорож з селфі в літаку разом з мамою Петрою Лагевелд. Але це селфі з відпустки стало і останнім – за три години після літак збили і всі, хто летів ним – загинули.

Крайня ступінь протесту, коли людей вже довели до відчаю – самоспалення. Саме так вчинили два монахи, після того, як мирний протест проти порушення прав буддистів жорстоко розігнала влада, вбивши 9 людей.

У 1972 році археологи відкопали в Ірані незвичну могилу – в ній застигли два скелети, за даними науковців – це чоловіки. Вважається, що ці двоє загинули у 800 році до н.е. від отруєння димом.

1916 рік, вересень, французьке селище Курселет. Ще триває бій, а фотограф вже зафіксував один з його наслідків – контуженого солдата. Варто додати, що посмішка солдата також наслідок травми.

Дитина, яка провела майже все життя в концтаборі, після завершення війни потрапила у дитячий будинок для психічно неврівноважених. Коли дівчинку попросили намалювати свій дім – вона зобразила на шкільній дошці незрозумілий хаотичний малюнок.