Про це повідомляють Breaking News.

Смакові якості напою за час його перебування на орбіті зазнали змін. За словами, у цьому віскі були краще розкриті димні ноти, а його смак виявився складнішим, ніж раніше.

Коли я понюхав і спробував космічний зразок, то зрозумів, що в ньому більше димних ароматів, яких я не помічав у віскі тут, на Землі,
— зазначив голова відділу дистиляції Білл Ламсден.

Висновки були зроблені шляхом порівняння зразків напою з борту та первинного варіанту.

Напій від Ardbeg провів на орбіті три роки: метою експерименту було з'ясувати, як на його дозрівання впливає гравітація. Взяти участь в експерименті Ardbeg запропонувала дослідницька компанія NanoRacks.

Читайте також: Муселець, спотикач і мокруха: що пили українці в давнину