Дозвольте вам офіційно підтвердити, що громадянка України 1995 р.н. з прізвиськом "Екстазі", була затримана оперативною групою контррозвідки Служби Безпеки України і зізналась (!) у скоєнні вбивств українських військовослужбовців", – написав Маркіян Лубківський на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, "Екстазі" у ролі снайпера брала активну участь в бойових діях проти українських силових структур.

Після проходження спеціального вишколу у таборах підготовки диверсантів на території Горлівки та Донецька увійшла до бойового крила підрозділів "Олексія" та "Максима Тьорських" (позивні "Фікс" та "Чорний", військовослужбовці повітряно-десантних військ Рязанського десантного полку), – йдеться у повідомленні.

Лубківський написав також, що основним завданням "Екстазі" було знищення українських силовиків снайперським вогнем на блокпостах в районі с. Майорськ (м. Горлівка).

Впродовж листопада-грудня 2014 року "Екстазі" під час бойових вилазок у складі згаданої групи застрелила близько десяти наших військових.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня бійці спецпідрозділу СБУ затримали 19-річну дівчину, яка працювала снайпером і вбила щонайменше 10 українських військових.