“Ми можемо констатувати: ці вибори були найвільнішими, найдемократичнішими, найпрозорішими за всю історію незалежної України”, - сказав Порошенко під час брифінгу в Центральному штабі.

“Головна мета України – це соборність, об’єднання держави, встановлення миру, зупинка безладу, хаосу, безвідповідальності. І впевнений, що спільними, об’єднаними зусиллями нам це вдасться зробити найближчим часом”, - зазначив політик.

Читайте також: Порошенко хоче повернути Крим через суди та економіку

За його словами, “одним з перших пріоритетів цієї влади буде вирішення кримського питання”. Також майбутній президент серед пріоритетів назвав євроінтеграцію, боротьбу з корупцією та побудову незалежної судової гілки влади.

Я хотів би підтвердити, що пріоритетом нової влади буде євроінтеграція. Уже найближчим часом, ще до інавгурації, в мене відбудуться зустрічі на найвищому рівні, які будуть сприяти підготовці порядку денного для перших же тижнів моєї діяльності на посаді президента,
- пояснив Порошенко.

“Я хотів би підкреслити, що 25 травня в країні змінився не лише президент, не лише обличчя влади, я переконаний, що змінилася сама країна”, - заявив політик.

Нагадаємо, за результатами опрацювання 70,08% протоколів Порошенко лідирує у президентських виборах з 53,75% голосів.