Траси Саас-Фе:
Сині - 46 км
Червоні - 74 км
Чорні - 17 км

Завдяки максимальній висоті 3600 метрів, курорт гарантує своїм відвідувачам круглорічне катання і безліч снігу навіть в безсніжні роки.

А ще тут дуже дбають про екологію. У Саас-Фe заборонено рух автомобільного транспорту, тому повітря на швейцарському курорті завжди крижано чисте. При потребі таксі-електромобілі доставлять вас разом з усім спорядженням прямо до готелю.

Добиратися до Саас-Фe найкраще з Женеви та Цюріха. Прямо з міжнародних аеропортів цих міст до курорту ходять потяги.

Вартість абонементу:
1 день - €55
З дні - €165
7 днів - €315

Зона катання на Саас-Фе чудово розділена між початківцями, любителями та професійними екстремалами.

Для перших тут підготували 46 кілометрів синіх трас, для других 74 червоних, а для третіх 17 кілометрів чорних.

За одноденний абонемент доведеться заплатити 55 євро, три дні катання обійдуться у 165, а за скі-пас на цілий тиждень готуйте 315 у європейській валюті.

Вартість навчання:
1 день - €55
3 дні - €140
4 дні - €170

Курорт цікавий і для любителів сноуборду: в Саас Фе на висоті 3400 метрів розташований сноупарк, який працює цілий рік. Для тих, кому і "снігова дошка" не до душі, підготували спеціальну санну трасу.

Після катання на гірських лижах можна чудово відпочити, відвідавши один з більш, ніж 60 ресторанів курорту. До Ваших послуг також бари, кафе, кінотеатр і чотири дискотеки.

Вартість проживання:
Дві зірки - €100
Три зірки - €150-200
Чотири зірки - €300

Завітавши на Саас-Фе, обов’язково покатайтеся гордістю курорту - метро Альпін. Його вважають найвисокогірнішою підземною залізницею у світі. З її допомогою потрапляємо на вершину Міттелаллалін.

А тут на нас вже чекає нависокогірніший ресторан, що обертається. Як запевняють місцеві мешканці, з майданчика, на якому розташований ресторан, всю Швейцарію видно немов на долоні.