Знову звинуватили у необ'єктивності та заангажованості. Мовляв, мало того, що проти Вовка порушена кримінальна справа, так його ще й хотіли звільнити за порушення присяги.

“Поки нам прокуратура боїться відповісти, поки прокурори брешуть, що справи немає. Є вона, от вона є - кримінальна справа проти Вовка - це стовідсоткова ознака того, що в нас сьогодні, на наших очах, відбувається фарс - за сталінським сценарієм”, - каже екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

“Ми отримали інші докази, які можуть свідчити, вибачте нас будь ласка, які свідчать про Вашу необ'єктивність, шановний Сергій Володимирович, та обумовлює Ваш відвід від справи. Так стороною захисту Юрія Луценка на сайті ВРЮ стало відомо, що 1 березня 2011 ВРЮ розглядалось подання про звільнення судді Вовка з посади судді Печерського райсуду за порушення присяги”, - заявив адвокат Ю.Луценка Олексій Баганець.

Після клопотання про відвід Вовка, захист Луценка вкотре згадав про суд присяжних. Та у цих проханнях екс-міністру, як і раніше, відмовили.

“Заяву про відвід судді Вовка, заявлено Баганцем та Луценком, та клопотання Луценка про розгляд справи судом присяжних - залишити без задоволення. Ухвала оскарженню не підлягає”, - постановив суддя Печерського райсуду Сергій Вовк.

Так само не задовольнив суд і клопотання захисту про повернення справи Луценка на дорозслідування у Генпрокуратуру.