Зокрема, Альтман розповів про ціну каналу:

"Трансакція була зроблена не прямим договором купівлі. Це наші стосунки з Кагаловським, у нас з ним існують певні фінансові стосунки за нашими іншими бізнесами... У червні 2012 року підконтрольна мені компанія Unix, яка займається енергетикою, на прохання Кагаловського заплатила його компанії "Tomkins Financial LTD" 305 тисяч 29 євро 7 центів. Ось на ці гроші ми претендували, їх нам не віддають".

"Інвестувати в канал можна, маючи певний контроль. Пан Радченко мені продав 1%. Плюс до цього якимось чином мені передали довіреність на управління підприємством, проведення зборів, напевно були якісь певні домовленості. Я здійснив таким шляхом передачу акцій".

А свою частку з 1% акцій, куплених у Радченка, Альтман збільшив до 95% наступним чином:

"Я придбав у Радченка 1%. Були проведені збори і було прийнято рішення про переуступку частки".

Журналіст ще раз уточнив: "Тобто ви, Олександр Альтман, на основі довіреності передали собі, Олександру Альтману, 94% акцій?".

На це Альтман сказав відповів: "Так".

Після цього зал вибухнув оплесками.

Альтман залишився незворушним, переконуючи, що це юридичні нюанси, які треба розуміти.

Нагадаємо, наразі на телеканалі ТВі триває конфлікт між власниками та журналістами. Останні обурені тим, що не розуміють, хто є керівником та інвестором каналу.

Схоже, цього не знають самі очільники каналу: наразі вирішується питання про те, чи інвестором каналу залишиться Костянтин Кагаловський, а генпродюсером - Наталія Катеринчук, чи їм на заміну прийдуть Олександр Альтман та Артем Шевченко відповідно.