Ворожі безпілотники помітили десяток разів. Поблизу Бахмутської траси найманці показово відводять кілька одиниць бронетехніки. Проте, одночасно в цей же район приховано перекидається і нова техніка, і жива сила.

Дебальцівський сценарій у Попасній

Попасна може стати черговим Дебальцевим. Таку версію висуває губернатор Луганщини Геннадій Москаль. 25-го лютого майже цілу ніч місто обстрілювали з мінометів. Снаряди, за словами місцевих жителів вибухали кожні 10 хвилин. Тут немає світла й газу.

Читайте також: Обіцяли за роботу 3 тисячі грн, — затриманий бойовик

Йде масовий розстріл і знищення міста. Тільки вчора відновили всю інфраструктуру, сьогодні цілу ніч до ранку — знову заворушення. З міста масово тікають підприємці і явно це приведе до гуманітарної катастрофи,
— вважає голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

Маріупольський напрямок

Обстрілів менше, але на окремих ділянках ворог активно йде у наступ. На Маріупольському напрямку агресор накопичує сили. Частина живої сили і техніки перекидається з півночі, інша — заходить безпосередньо з Росії. Тут є десятки танків і броньовиків, ствольна артилерія і реактивні системи залпового вогню.

Зафіксовано переміщення до міста Новоазовськ великої кількості танків,
— повідомив речник АТО Андрій Лисенко.

Читайте також: В зону АТО відправлять п'ять реанімобілів

"Загалом, з 5.00 ранку 24-го лютого до 5.00 25-го лютого злочинці 15 разів відкривали вогонь з артилерії і мінометів, 4 рази зі стрілецької зброї і гранатометів. Також, вчора близько 17 години поблизу Широкино сили АТО відбили чергову атаку противника", — сказав речник АТО Анатолій Стельмах.

Гаряче у Широкино

А от у Широкино стає все гаряче. Під Маріуполем зосереджено близько 600 бойовиків "ДНР". Про це повідомляють у прес-службі полку спецпризначення "Азов". Тут накопичуються танки, броньова техніка та інші транспортні засоби, йдеться в повідомленні.