У нас є горе-патріоти, які погрожують боротьбою з усім чим завгодно через самоуправні акції в центрі міста, і тішать своє самолюбство. Але реальні патріоти давно на фронті чи в волонтерських рухах. Реальні патріоти записуються в добровольчі загони і йдуть в зону антитерористичної операції, - сказав Аваков журналістам в Харкові.

Міністр нагадав, що при ГУ МВС України в Харківській області створено кілька добровольчих підрозділів, які в тому числі залучаються і до виконання бойових завдань у зоні АТО.

"Тому всім тим, хто одягає на себе маски і бігає за переляканими малодостойними депутатами, поки ще депутатами Харківської міськради, моя порада: вперед на фронт, здобувайте репутацію там. Після чого повертайтеся до Харкова овіяні славою, вигравайте міські вибори і міняйте цей склад міськради. А всякий, хто бігає навколо смітника і кидає туди депутата - він провокатор. Саме так і буде до нього ставитися міліція", - сказав Аваков.

Нагадаємо, близько 9 ранку представники громадських організацій підійшли до Харківської міськради, щоб вимагати присутності своїх представників на засіданні, на якому мали приймати міський бюджет.