Про це Аваков написав на своїй сторінці у Facebook.

"Насамперед — мої вибачення всій країні за непрофесійну поведінку міліції у ситуації, що виникла, і потворне видовище біля будівлі НБУ. До пікетувальників біля НБУ цієї ночі я під'їхав і вибачився за подію особисто. Мною призначено розслідування події, результати якого будуть оприлюднені публічно не пізніше найближчих 48 годин. Працюватиме комісія на чолі з двома заступниками міністра — Екою Згуладзе і Сергієм Яровим", — заявив міністр.

Також Аваков розповів про оперативні кадрові рішення, прийняті після розмови з мітингувальниками, які пообіцяли надати фото- та відеоматеріали для подальшого об'єктивного розслідування.

За підсумками оперативного розгляду по гарячих слідах мною прийнято рішення — керівник Печерського райвідділу Києва звільнений з посади, його заступник з громадської безпеки — відсторонений до висновків комісії з розслідування, — підкреслив очільник МВС.

Нагадаємо, внаслідок сутичок між активістами так званого "Фінансового майдану" і міліцією у четвер ввечері чотирьох людей з травмами повезли до лікарні.

Київська міліція відреагувала на повідомлення про сутички правоохоронців з протестувальниками під будівлею НБУ. Там запевнили — силу щодо людей не застосовували.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прибув на місце акції протесту біля будівлі НБУ, де сталась сутичка між правоохоронцями та мітингувальниками.