Про це Аваков заявив під час виїзного засідання уряду 4 квітня.

"Звичайно ж, керівники цієї структури несуть відповідальність (у зв'язку зі зловживаннями, виявленими в ДАІ Києва — "24"), несе відповідальність за це і керівник ДАІ України Анатолій Сіренко. Генерал Сіренко подав мені відповідний рапорт, і сьогодні я прийняв рішення цей рапорт задовольнити і звільнити його з посади начальника ДАІ, розуміючи, що він несе всю повноту відповідальності за те, що відбувається в системі, у тому числі за ситуацію, що склалася в ДАІ міста", — сказав глава МВС.

Виконувати обов’язки начальника ДАІ України буде полковник Олександр Єршов.

Олександр Олександрович Єршов — полковник міліції. Народився 8 червня 1967 в селі Первомайське Тамбовської області Російської Федерації. Освіта вища — Національна академія внутрішніх справ. Командував полком дорожньо-патрульної служби ДАІ в Києві, був начальником відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи та контролю за реалізацією автотранспорту Департаменту ДАІ МВС України. З 2005 по 2007 роки очолював спеціальний загін "Кобра" особливого призначення при МВС України імені Юрія Дагаєва. Заступник начальника управління ДАІ міста Києва.

Нагадаємо, полковник міліції Анатолій Сіренко став начальником Державтоінспекції 25 лютого 2014 року. У різні роки Сіренко очолював Управління Державтоінспекції Київської області та міста Києва.