В ефірі одного з телеканалів заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров розповів, що зазначену машину з технічними пошкодженнями вже почали оглядати. Про це повідомляє УНН.

Попри те, що нам заважали, деякі особи втручались в ході огляду місця подій, попри те, що у нас не було відеозапису із відеореєстратора, ми вже встановили і затримали двох осіб, які мають причетність до вчинення кримінального правопорушення, ми вже знаємо про третю особу, яку сьогодні оголосили в розшук. Ми вже встановили автомобіль, який зафіксований на відео, який ми бачимо, в Київській області, в місті Броварах. Наразі триває огляд місця події і огляд цього автомобіля, - наголосив Татаров.

Він додав, що не може говорити про дату, коли будуть результати розслідування. Татаров зауважив, що в такій ситуації потрібно оперувати фактами.

Читайте також: Богатирьова відвідала Чорновол у лікарні і почула про позитивну динаміку

Нагадаємо, вночі на 25 грудня Мустафа Наєм повідомив про побиття в Борисполі журналістки Тетяни Чорновол. Поки що відомо, що в неї струс мозку та рани на обличчі. Крім того, в журналістки зламаний ніс.

В ефірі Громадського.ТВ повідомили, що після побиття журналістку Тетяну Чорновол вже перевезли до київського "Бориса".

Сама Чорновол пов’язує напад зі своєю активною громадською діяльністю.

У свою чергу, Глава держави Віктор Янукович відреагував на побиття активістки Євромайдану у журналістки Тетяни Чорновол: він "жорстко засудив цей прояв насилля" і наголосив, що міліція повинна розкрити цей злочин та притягнути винних до відповідальності.

За словами міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, встановлено трьох осіб, причетних до нападу на громадську активістку. Двоє з них затримані.