Японський кросовер пережив серйозний рестайлінг, в рамках якого йому помітно освіжили зовнішність та модернізували техніку. В цілому компанія заявляє про понад сотню змін.

Нове обличчя у Mitsubishi називають "динамічним щитом". Крім нового обличчя автомобіль отримав 18-дюймові легкосплавні колісні диски.

Його образ відтепер формують нова радіаторна решітка з виразною хромованою окантовкою, яка має викликати асоціації з позашляховиком Pajero, а також — гострий бампер і фари зі світлодіодними елементами.

Читайте також: Автотехнології. Компанія Kia представила Optima наступного покоління

У салоні автомобіля з'явилось нове кермо та деякі декоративні елементи. Також змінили оббивку крісел і дисплей мультимедійної системи. А ще японці говорять про покращену звукоізоляцію завдяки спеціальному склу і більшій кількості ізоляційних матеріалів.

А от у гамі двигунів — без змін. Outlander і надалі буде доступний з бензиновими агрегатами MIVEC 2.0 (145 к.с.) та 2.4 (167 к.с.). Зате кросоверу відрядили варіатор Jatco восьмого покоління, який, за словами Mitsubishi, посприяв кращому розгону і зменшенню апетиту.

Серед інших нововведень — підвищена жорсткість кузова, переналаштоване рульове управління і доопрацьована ходова частина, зокрема амортизатори.

В Україні продажі рестайлінгового Mitsubishi Outlander розпочинаються у вересні. Ціни будуть відомі ближче до старту продажів. Наразі актуальна модель коштує від 627 000 грн за два літри і передній привід.