Mazda 6

Нова Mazda доступна у кузовах седан та універсал. "Шістка" отримала модернізовану радіаторну решітку, видозмінені бампери та адаптивні світлодіодні фари. Також автомобілю розширили палітру кольорів і відрядили нові 19-дюймові легкосплавні диски.

У салоні рестайлінгової Mazda 6 теж чимало нового. Передусім — інша передня панель, яку прикрасив 7-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи MZD CONNECT. Також ручне стоянкове гальмо замінили електронним, а в списку опцій з'явилась система стеження за дорожньою розміткою і проекційний дисплей.

Крім того, японці акцентують на якісніших матеріалах обробки і покращеній на 25% звукоізоляції. У технічному плані змін немає: українцям і надалі пропонуватимуть "Мазду 6" з бензиновими двигунами 2.0 (165 к.с.) та 2.5 (192 к.с.), з 6-ступінчастими "механікою" і "автоматом". А от європейцям доступна ще й версія з дизелем і повним приводом.

Ціна новинки — від 653 000 гривень за седан і від 810 000 гривень за універсал.

Mazda CX-5

Окрім "шістки", в Україні відтепер доступна і рестайлінгова Mazda CX-5. Кросоверу за схожим рецептом підтягнули зовнішність, встановивши іншу радіаторну решітку і світлодіодні фари, а також освіжили салон.

Гама двигунів СХ-5 складається з бензинових "атмосферників" 2.0 (150 к.с.), 2.5 (192 к.с.) та турбодизеля 2.2 (175 к.с.). Базова бензинова версія доступна з переднім приводом і "механікою", а дорожчі, зокрема дизельна, — з повним і "автоматом". Ціна рестайлінгової Mazda CX-5 — від 650 000 грн.