Зокрема Микола Курко, який свого часу очолював відділ кадрів МВС, у суді сказав - особистої вказівки від Луценка працевлаштувати екс-водія Леоніда Приступлюка не отримував.

“Він не підтвердив свідчень, які він, начебто, давав під час другого допиту у прокуратурі, про те що, саме Луценко давав вказівку через свого помічника йому призначити Приступлюка оперуповноваженим в департамент розвідувально-пошукової діяльності”, - сказав адвокат Луценка Олексій Баганець.

Також Микола Курко у суді додав - у працевлаштуванні екс-водія Луценка порушень закону не було. Прокурори пояснюють - попередні власні свідчення свідок забув.

“Я не побачив жодного тиску зі сторони держобвинувачення на свідка, на моє глибоке переконання, він давав свої свідчення вільно, те, що він послався на запам’ятовування окремих фактів - ну, це властивості людської пам’яті”, - каже Баганець.

Чергових свідків Печерська Феміда має намір заслухати 7 жовтня. Нагадаємо, всього у справі проти Юрія Луценка фігурує понад 140 свідків. Наразі допитали лише 7-х.