На тлі кризи суверенних боргів у Європі та швидкої зміни настроїв інвесторів йому вдається отримувати прибутки - за 9 місяців 2010 Deutsche Bank заробив понад 4 млрд. євро. Це більше, ніж за увесь 2009 рік.

Deutsche Bank також був учасником найважливіших угод року, включаючи найбільше в історії ІРО китайського Agricultural Bank of China обягом 22,1 млрд. дол. Крім того, банк організував продаж облігацій Греції, Ірландії та Іспанії.

Крім того, видання International Financing Review назвало найкращий банк, який працює з інструментами із фіксованою дохідністю. Це - британський Barclays Capital, який інтегрував куплені раніше активи Lehman Brothers. А от на ринку акцій найуспішніше працював Goldman Sachs, який незважаючи на удар по репутації через розслідування в США, зберіг ключові позиції в азійсько-тихоокеанському регіоні - найбільшому за випуском корпоративних паперів.

Найкращим банком за наданням позик в 2010 став Bank of America Merrill Lynch, а головним консультантом з питань реструктуризації став Rothschild.