“Щойно надійшла інформація, що на окрузі N194, де боротьба ведеться між Булатецьким та Поплавським, плануються масштабні фальсифікації під час підрахунку голосів. Виїжджаємо потужною делегацією народних депутатів на захист чесного волевиявлення громадян”, - пише на своїй сторінці у Facebook депутат Леонід Ємець.

“Сцена, що заслуговує на Оскар. Виборча дільниця на вул. Чорновола, 243/1 (Черкаси). О 20.00 закрили двері, комісія розпочинає рахувати голоси. Раптом у двері починає гупати і стукати невідомий. Слухати, що згідно з законом нікого не можна впускати, не хоче. Все одно намагається зайти, грюкає, кричить і матюкається. Міліція боїться до нього підійти. Витяг депутатське посвідчення через скло - виявляється, це депутат Антон Яценко (від Партії регіонів – “24”). І тут в одного із членів комісії лопнуло терпіння і він йому каже: "Шановний! Давайте поки трамваї ідуть - їжджайте звідси!", - написала на Facebook Леся Оробець.

Водночас заступник голови партії "Батьківщина" Сергій Соболєв на брифінгу повідомив, що на 194-му окрузі на третину виборчих комісій не допущені спостерігачі від опозиційного кандидата Миколи Булатецького, міжнародні спостерігачі, преса.

"Як повідомив Микола Булатецький, о 19:30, коли з його штабу на дільниці мали виїжджати спостерігачі та преса, автомобілі ДАІ заблокували єдиний виїзд зі штабу. Рівно через півгодини, о 20:00, виїзд був розблокований", - розповів Соболєв.

За словами депутата ,“це вже може бути серйозною підставою для визнання виборів у 194-му окрузі недійсними”.

Нагадаємо, за даними екзит-полу соціологічної групи "Рейтинг", у 194 окрузі на перше місце вийшов ректор Університету культури і мистецтв Михайло Поплавський із 47,3%. На другому місці – Микола Булатецький, у якого 42,2%.