Українські банки почали пропонувати унікальну послугу управління декількома рахунками за допомогою однієї платіжної картки. Так, клієнти Піреус Банку можуть прив’язати усі свої рахунки до однієї платіжної картки та самостійно управляти ними через банкомат.

Новий розширений функціонал платіжної картки Visa від Піреус Банку дає змогу клієнтам самостійно управляти коштами, розміщеними на своїх рахунках. До однієї картки клієнт може прив’язати до семи рахунків: поточний, ощадні рахунки «Вільний» та «Вільний доступ», пенсійний, зарплатний та інші. Власник картки може здійснювати переказ коштів між цими рахунками, знімати готівку та отримувати інформацію щодо залишків та руху коштів на рахунках10 останніх транзакцій у будь- який час, не заходячи у відділення банку.

«Для того, щоб скористатися послугою, необхідно мати лише два рахунки у банку та випущену одну картку будь-якого типу. Така послуга доступна для зарплатних рахунків, пенсійних, ощадних та поточних. Необхідно написати заяву, де вказати, до якої картки ви бажаєте прив’язати рахунки і які саме», - пояснила керівник відділу карткового бізнесу Піреус Банку в Україні Олена Горлушко.

Для замовлення нової послуги необхідно завітати до найближчого відділення Піреус Банку, відкрити бажані рахунки, оформити банківську картку та подати заяву на прив’язку рахунків до картки. За словами банкірів, управління кількома рахунками за допомогою картки не лише зручно, але й безпечно, адже Піреус Банк гарантує надійність своїх сервісів.

Усі операції з карткою у торгівельних мережах та банкоматній мережі інших банків будуть проходити лише з коштами, що знаходяться на основному рахунку, до якого була випущена картка. Інші рахунки клієнта не будуть відображатися у торгівельних мережах або банкоматах інших банків.

«Клієнти мають можливість знімати гроші з будь-яких банкоматів у різних країнах світу, проте для цього буде використовуватися лише один рахунок, який ми називаємо основним, решта рахунків, які клієнт прив’язав до картки, будуть функціонувати лише через мережу банкоматів та відділень Піреус Банку», - говорить заступник директора операційно-організаційного департаменту Піреус Банку в Україні Іліас Музакіс.

Крім того, власник картки може активувати послугу SMS - інформування про всі операції, проведені зі своїми рахунками, а відтак бути завжди в курсі руху своїх коштів.