За словами кандидата у президенти Юлії Тимошенко, можлива підготовка штурму Ради.

Як вона сказала в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, вона прямує до Верховної Ради.

Віче, на яке закликали кандидат у президенти Анатолій Гриценко та сотник Володимир Парасюк, почалося о 19:00 на Майдані в Києві. Люди вимагають, щоб до них вийшов глава МВС Арсен Аваков.

За словами одного із організаторів Дмитра Різниченка, Майдан хочуть знову "запустити" через невдоволення діями нової влади, пише "Українська правда".

"Рішення РНБО про задіяння армії в антитерористичній операції було підписано декілька годин тому. Щойно закінчилася нарада в Турчинова з узгодження всіх питань, пов'язаних з переміщенням Збройних сил та інших деталей операції. І ці деталі необхідно добре пропрацювати, аби мати результат, а не людські жертви. Сигнали, які надходять з Москви у відповідь, достатньо невтішні - починаючи від МЗС Росії про недопущення використання Збройних сил до заяви прес-секретаря Путіна про те, що "надходить дуже багато звернень зі Східної України, адресованих Путіну, втрутитися в тій чи іншій формі. Це свідчить про те, що Москва готує ґрунт для інтервенції, дестабілізуючи як схід, так і центр. Плани штурму Верховної Ради дуже лягають в ці плани дестабілізації", — каже заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар.