“Я вчора спостерігав за атаками на Донецький аеропорт. Я особисто не розумію, навіщо люди, “обдовбані” якимись психотропними препаратами, просто відверто ідуть на загибель”, - сказав волонтер в ефірі програми “Шустер LIVE”.

Він розповів, що під час вчорашньої атаки на Донецький аеропорт терористи спочатку вели обстріл з артилерії, а потім дехто “просто став у повний зріст і йшов”.

Вони якісь зомбі. Вони розуміють, що не візьмуть (аеропорт). Тобто іде група з 20-ти осіб на старий термінал Донецького аеропорту без бронетехніки, без нічого, у повний зріст. І загалом не доходить туди,
- розповів Бірюков.

За словами волонтера, такі люди – це терористи, яких відправили у штрафбати “ДНР” та “ЛНР”. “Якщо вони десь провинилися на своїй території – їх посилають спокутувати свою вину кров’ю, попередньо накачавши їх метадоном чи ще якоюсь гидотою”, - пояснив він.

Дивіться також: ФОТО ДНЯ: “кіборги” передають привіт з Донецького аеропорту

Координатор “Інформаційного опору” Дмитро Тимчук підтвердив цю інформацію.

Дійсно, за нашими даними, так звана “військова комендатура”, створена росіянами, виловлює мародерів і в якості покарання відправляє їх туди. Це по суті штрафбат,
- підкреслив Тимчук.

За його словами, росіяни намагаються боротися з насильством і мародерством у так званій “ДНР”, і цим можна пояснити перестрілки між російськими військовими і місцевими терористами.

Як відомо, сьогодні сили АТО відбили черговий штурм бойовиків Донецького аеропорту. За минулу добу знищено 12 бойовиків, танк та бронеавтомобіль "Тигр".