“До мене додзвонився командир однієї з груп, яка проривалася з міста. Їх атакували сім російських танків і до батальйону піхоти. Атакували під час руху. Відбилися, взяли 12 полонених”, - написав Семенченко у Facebook, додавши, що зараз усе залежить “від їхньої стійкості та ваших молитов”.

Комбат “Донбасу” також зазначив, що вночі українські бійці захопили у терористів два КамАЗи з боєкомплектом. Крім того, під Іловайськ до наших бійців прорвався ще один вантаж з боєприпасами. Семенченко пояснив, що вчора-післявчора почав “істерити” через те, що підмога не приходить, бо йому повідомили, що боєкомплекту залишилося на 1 добу. “Я можу зараз уже спокійно про це писати”, - зазначив комбат.

Він наголосив, що зараз пізно когось пікетувати: “Якщо ви мені довіряєте - у мене є до вас прохання. Нікуди зараз ні на які пікети не виходьте. Ключове слово - ЗАРАЗ. Я знаю про що говорю”.

За словами Семенченка, “все вирішиться протягом декількох годин”.

Раніше командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив, що колона сил АТО, яка намагалася вийти з оточення, потрапила у засідку.