За її словами, він найрейтинговіший кандидат в окрузі, по якому балотується. А з тих пір як журналісти "стали вкрай огидно вести себе по відношенню до особистого життя політиків і не тільки", вона "перестала, і вже рік не дає, ніяких коментарів з приводу свого особистого життя".

"І до кінця моїх днів ніхто в Україні і ніколи не почує жодного коментаря про моє особисте життя. Що стосується пана Мельниченка Володимира Володимировича – це людина, яка на сьогодні має величезний відрив від всіх своїх конкурентів, тому що він все своє життя працює для людей", – заявила Богословська.

А насамкінець порівняла свого чоловіка із 35-м президентом США Джоном Кеннеді.

"Я думаю, що якщо б ви закидали сім’ї Кеннеді питання: чому це різні брати і батьки ідуть до політики, то вас в Сполучених Штатах ніхто б не зрозумів", – наголосила вона.

До слова, аналітичний рух "Чесно" оприлюднив списки "найзлісніших прогульщиків" засідань парламенту. Народні обранці, які потрапили до списку, пропустили від 90 до 100% засідань. Серед усіх депутатів шостого скликання, які найбільше пропустили засідань у 2011 році, опинилися: Рінат Ахметов, Артем Щербань, Інна Богословська, Петро Симоненко, Арсеній Яценюк та інші.