"Виходьте з фракції, з Партії регіонів — інакше вся ваша життєва історія, репутація, яку ви створювали роками, піде нанівець. Ваше мовчання буде сприйнято більшістю суспільства як сприяння безпредєльщикам! Залишаючись в ПР або разом з нею Ви приймаєте на себе відповідальність за побиття людей не тільки на майданах, а й на дорогах, за камери стеження в спальнях, за спалені машини і будинки простих людей, за списки вічно немитого і нечесаного "шарикова" від ПР...", — пише вона у своєму блозі на "Українській правді".

Читайте також: МВС встановило авто, яке переслідувало Чорновол, і його власника, — ЗМІ [Фото]

Вона також закликала усіх лідерів бізнесу припинити підтримувати Партію регіонів ресурсами чи людьми.

Ви не пробачите цього собі, коли з вами почнуть розправлятися так само! І вам не пробачать, якщо ви зараз залишитеся поруч з цими бандитами! Вони перейшли межу! Вони вже ніколи не виграють вибори в цій країні! Вони вже ніколи не підроблять результати виборів у цій країні. Тому що їх тепер ненавидять!,
— додає Богословська.

Окрім того, нардеп закликала людей фіксувати усі випадки вимагання хабарів і негайно надсилати інформацію або у ЗМІ, або ж на її сайт.

Нагадаємо, вночі на 25 грудня Мустафа Наєм повідомив про побиття в Борисполі журналістки Тетяни Чорновол. Поки що відомо, що в неї струс мозку та рани на обличчі. Крім того, в журналістки зламаний ніс.

В ефірі Громадського.ТВ повідомили, що після побиття журналістку Тетяну Чорновол вже перевезли до київського "Бориса".

Сама Чорновол пов’язує напад зі своєю активною громадською діяльністю.

У свою чергу, Глава держави Віктор Янукович відреагував на побиття активістки Євромайдану у журналістки Тетяни Чорновіл: він "жорстко засудив цей прояв насилля" і наголосив, що міліція повинна розкрити цей злочин та притягнути винних до відповідальності.