Володимир Кличко (61-3, 51 КО) – Алекс Леапаї (30-4-3, 24 КО)

Бій відбувається в німецькому Оберхаузені. Початок запланований на 23:30.

В андеркарті поєдинку відбувся бій між нашим Олександром Усиком та ганійцем Беном Нсафоа.

Українець упевнено переміг технічним нокаутом в 3-му раунді.

Відео нокауту Усика:


Шоу починається!

Виходу претендента передує своєрідний самоанський перформанс. Під етнічну музику та не надто бурхливі оплески на ринг виходить Леапаї.

Вихід Чемпіона. У ролику, який передує появі Володимира, він постає з тризубом на спині та обличчі. Незмінний 'Can't Stop' - і Кличко у ринзі.

Гімн України виконує дружина Віталія Кличка Наталія. Доволі неочікувано:) Не надто вражаюче виконання, відверто кажучи. Спишемо це на проблеми зі звуком.

Майкл Баффер оголошує імена суддів, рефері та регалії суперників.

1 раунд

Ну що ж, починаємо! Доволі жваво претендент проводить перші секунди бою, намагаючись "пірнути" якомога глибше. Нокдаун? Австралієць швидше послизнувся, але рефері відкриває відлік. Таки нокдаун. Декілька точних ударів від чемпіона. Наразі особливих шансів для Леапаї не проглядається.

2 раунд

Володимир займає центр рингу. Точні, але поки ще не надто потужні, серії в голову самоанця. А от це вже відчутніше - потужний прямий від Кличка. Методичні серії ударів від чемпіона. Раунд, без сумнівів, за Володею!

3 раунд

Після порад від тренера та брата Віталія українець досить відчутними лівими джебами та швидкими двійками розхитує Леапаї. Поодинокий випад австралійця - потужна трійка від Володі у відповідь! Ще пара точних ударів. Раунд знову за українцем.

4 раунд

У діях Леапаї вже проглядається втома. Самоанець опиняється на підлозі - але ні, це не нокдаун. Володимир намагається прискорити темп бою. Пара-трійка потужних панчів від нашого боксера. Захист претендента тріщить по швах. Про переможця раунду говорити, очевидно, не варто.

5 раунд

Нічого нового і в цьому раунді. Тотальна перевага українця. Після серії потужних ударів Леапаї опиняється у нокдауні. Він пропускає удар за ударом! Другий раз самоанець на підлозі. Це НОКАУТ!

Вітаємо Володю та всіх нас з цією впевненою перемогою! Слава Україні!