Як проходив бій, дізнавайтесь з нашої онлайн-трансляції.

Напередодні відбулася офіційна процедура зважування боксерів. Вага Олександра Усика — 90,55 кг, вага його суперника, Дені Вентера, — 90,2 кг.

Дуель поглядів:

Промо-ролик поєдинку:

Бій стартує о 22:00 за Києвом. Слідкуйте за нашою онлайн-трансляцією.

У Палаці спорту вже все готове до бою:

Антропометричні показники і статистика боксерів:

За словами Віталія Кличка, у разі перемоги Олександр Усик підніметься на 5 місце у світовому рейтингу.

Перед боєм публіку розігріває гурт "Воплі Відоплясова"


Шоу починається!

Першим на ринг виходить південноафриканець. Звучить нехарактерна для боксерських поєдинків лірична пісня.

Під козацькі мотиви і овації публіки з метеликом на шиї і тризубом на спині з’являється Олександр Усик.

Звучать гімни Південної Африки і України.

Український гімн виконує "ВВ".


Перший раунд

Поїхали! Суперники не форсують події. Усик вивчає південноафриканця. У залі звучить "Слава Україні - Героям слава!". В нашого боксера проходить непоганий джеб. Південноафриканець намагається контратакувати. Лівий прямий по корпусу від Усика. Обережний перший раунд — без відчутної переваги когось із суперників.

Другий раунд

Усик вміло ухиляється від ударів Вентера. Суперники діють обережно. Публіка вимагає від нашого спортсмена більш активних дій. Суперники обмінялись ударами — відчутний лівий боковий від нашого боксера. Бій стає цікавішим.

Третій раунд

Усик потужно пробиває по корпусу південноафриканця. Хороший прямий у голову — досить відчутно для Вентера. Наш боєць чергує удари — голова-корпус. Раунд однозначно за Усиком!

Четвертий раунд

Досвід Вентера дається взнаки — південноафриканець не дає Усику перейти до активних дій. Точний лівий прямий від нашого боксера — акурат в голову суперника. Вентер відповідає лівим боковим. Хороша двійка від українця. Наш спортсмен явно переважає Вентера у швидкості. Лівий боковий у печінку від українського боксера співпав з гонгом про закінчення раунду.

П’ятий раунд

Вентер — міцний горішок. Боксери обмінялись джебами. Чудовий лівий хук завдає Усик! Потужний лівий у корпус і одразу ж в голову — Усик піднімає темп бою. Гонг знову перервав перспективну атаку українця.

Шостий раунд

Південноафриканець виглядає досить свіжим як на шостий раунд. Потужний лівий від українця! Вентер тримає удар і навіть намагається контратакувати. Знову відчутна двійка в голову від Усика. І знову українець завершує раунд в потужній атаці. Раунд за нашим бійцем.

Сьомий раунд

Усик чекає слушної нагоди для атаки. На обличчі суперника проглядаються сліди від ударів українця. Рівний раунд. Півдеонноафриканець не здається. Усик чергує удари в голову і корпус.

Восьмий раунд

Публіка вимагає нокауту. Вентер втомлений, проте зберігає рівновагу. Усик атакує — суперник намагається огризатись. Усик завдає потужних ударів під кінець трихвилинки. Гонг звучить в унісон з ударом нашого спортсмена. Попереду ще два раунди.

Дев’ятий раунд

Усик починає з потужної двійки в голову. Вентер непохитний. Південноафриканець — непростий суперник. Серія потужних ударів від Усика. Це нокаут, друзі! Вітаємо українця!