Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За його словами, протягом останньої доби в зоні конфлікту відзначається зниження інтенсивності наступальних дій з боку російсько-терористичних військ, які зазнають серйозних втрат у боях з українськими військами.

Зокрема, в результаті масованих відповідних дій української артилерії, зазнали серйозних втрат як передові підрозділи противника, так і "другі ешелони", які раніше були зосереджені в даному районі для "широкомасштабного наступу". В даний час серед бойовиків ширяться панічні чутки, що з Дебальцівського плацдарму і одночасно з боку Авдіївки українські війська будуть проводити контрнаступ, з метою "відрізати Горлівку",
— повідомив Тимчук.

За його словами, такі панічні чутки вилились в те, що в районі н.п. Горлівка на другорядних напрямках бойовики втекли з окремих блок-постів.

Разом з тим, інформатори "ІС", зафіксували пересування з Горлівки в бік кордону з РФ конвою (2 автомобіля "Урал") зі знищеними бойовиками та російськими найманцями.

"В Красний Луч із зони боїв на Дебальцівському плацдармі за добу прибуло понад 100 важкопоранених терористів, в Сніжне доставлено близько 60 поранених, в Шахтарськ — порядку 70-ти. Командування терористів констатує складну ситуацію з медикаментами", — додав Тимчук.

Нагадаємо, як повідомив Дмитро Тимчук, бойовики на Донбасі "оформлюють на роботу" на місцевих підприємствах своїх диверсантів, щоб ті могли виїхати з окупованої терориторії.