Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нацгвардії.

Атака військових РФ і терористів почалася в районі селища Роздольне поблизу мосту через річку Кальміус.

До блокпосту під'їхали чотири вантажівки з білими прапорами з написами "Діти", з вантажівок вискочили озброєні люди, які відкрили вогонь по українським військовим. Розпочався масштабний запеклий бій,
— йдеться у повідомленні.

В результаті злагодженої і професійної протидії нападникам силам Національної гвардії України вдалося відбити атаку противника, який відступив від позицій українських військовослужбовців, повідомляють у прес-службі.

Нападники зазнали серйозних втрат живої сили і техніки. В результаті бою чотири вантажівки терористів були знешкоджені.

Жорсткі бої сил Національної гвардії України із підрозділами збройних сил РФ та терористів точилися протягом ночі у районі населених пунктів Роздольне, Василівка та Староласпа.

По силам першої бригади оперативного призначення Національної гвардії України було нанесено вогонь із ворожої артилерії та систем залпового вогню "Град".

Українськими військовослужбовцями було героїчно відбито три атаки противника. В ході бою дев`ятеро військовослужбовців Національної гвардії України були поранені, один український герой - загинув.

До слова, продовжуються запеклі бої з террористами на території Донецької та Луганської областей. Протягом доби українські військові знищили близько 50 бойовиків та установку РСЗВ "Град".