Про це на своїй сторінці в Facebook пише народний депутат Дмитро Тимчук.

З передових позицій російсько-терористичних військ в районі траси Маріуполь - Донецьк, від Новотроїцька до Оленівки, відзначається масове дезертирство місцевих бойовиків. На блок-постах продовжують нести службу всього по кілька людей, — повідомив Тимчук.

Тим часом в Антрациті, що на Луганщині, "міністерство держбезпеки" терористичної "ЛНР" проводить масштабну операцію з пошуку проукраїнського підпілля.

Співробітниками "МГБ" організовано патрулювання вулиць міста, у нічний час працюють мобільні групи. Завдання — запобігти появі на стінах будівель проукраїнських гасел і затримати підпільників, — розповів нардеп.

Окрім цього, за словами Тимчука, серед керівників терористів активно поширюються чутки про те, що СБУ веде "тотальну прослушку" лідерів бойовиків.

На запит з Росії прибули фахівці з обладнанням, які проводять перевірку службових приміщень на предмет встановлення прослуховуючих пристроїв. Проводяться заходи щодо виявлення "пособників хунти" в рядах вищого керівництва терористів, — заявив Тимчук.

Тим часом у районі Макіївки стався вибух у розташуванні ремонтно-відновлювального підрозділу, який входив до одного з російських мотострілкових з'єднань Центрального військового округу РФ.