Про це повідомляє прес-центр АТО.

"З 5 ранку і майже до 19 години вечора противник 27 разів порушував режим припинення вогню. Так, на донецькому напрямку зі стрілецької зброї терористи обстріляли: тричі Опитне, двічі Піски і позиції сил АТО поблизу шахти Дутівка. У той же час, по Опитному, Пісках, Авдіївці та Водяному бандформування вели вогонь і з мінометів і гранатометів. А близько 11 дня бойовики обстріляли Опитне з БМП", — повідомив речник АТО Анатолій Стельмах.

Крім того, поблизу Маріуполя бойовики застосували стрілецьку зброю і гранатомети по Широкиному, а селища Орловське і Бердянське обстріляли з мінометів.

Читайте також: Муженко дурить Порошенка, — Бутусов

На луганському напрямку з мінометів і протитанкових керованих ракет був удар по Золотому. Поблизу Дебальцевого бойовики з гранатомета били по Ленінському, а з мінометів і протитанкових керованих ракет — по Луганському.

Сьогоднішній день характеризується і двома бойовими зіткненнями. О 5 ранку піхота супротивника безуспішно атакувала позиції сил АТО поблизу шахти Бутівка. А близько 3-ї дня бандформування штурмували опорний пункт на околиці Майорського,
— наголосив Стельмах.

Крім того, протягом дня противник 4 рази використовував безпілотні літальні апарати. Зокрема, один раз над Раївкою поблизу Луганська і тричі в небі над населеним пунктом Гнутове (на Маріупольському напрямку).

Зазначимо, поки українська сторона поетапно відводить важку техніку, відповідно до мінських домовленостей, терористи підкріплюються важкою технікою та живою силою. Про це у телефонному коментарі заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.