У прес-центрі АТО повідомили, що на Донеччині бойовики 4 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО з мінометів калібру 120 міліметрів. Ще один раз стріляли з танка.

У районі Авдіївки та Опитного бандформування вели вогонь з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

В районі Маріуполя мінометному обстрілу піддалися позиції наших військ поблизу селища Чермалик. 6 разів злочинці відкривали вогонь зі стрілецької зброї по опорному пункту в районі Широкине,
— йдеться у повідомленні.

Там обстріли бойовиків почались після того, як з Широкиного виїхали представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

"На Луганщині близько 8-ї години вечора в районі населеного пункту Сокольники відбулося бойове зіткнення, в ході якого противник застосовував міномети, зенітні установки, автоматичні та протитанкові гранатомети. Українські військовослужбовці дали нападникам гідну відсіч", — також повідомили у штабі АТО.

З 18 години вечора до опівночі 14 квітня російсько-терористичні війська 23 рази порушили режим дотримання припинення вог...

Posted by Прес-центр АТО on 14 квітня 2015 р.

До слова, у Широкиному Донецької області проживає 30-40 мирних жителів, серед них є і діти. У більшості з них немає електрики, питної води, відчувається брак їжі, а також відсутня медична допомога.