Про це повідомили у прес-центрі АТО.

З танків, мінометів та гранатометів вони тричі обстріляли Санжарівку, Вуглегірськ, Дебальцево, двічі терористи вели вогонь у напрямку населених пунктів Троїцьке, Попасна, курган Могила-Гостра, Орлово-Іванівка, Чернухіно, Нікішино, Міус, Рідкодуб, Молодіжне, Новоорлівка. Також зазнали обстрілів з боку терористів Вергулівка та Лозове.

Санжарівка, Орлово-Іванівка та Троїцьке також були обстріляні бойовиками, які при цьому застосували артилерійські установки і танки. Кам’янка, Миколаївка і Попасна двічі були обстріляні "Градами".

На луганському напрямку, під час обстрілу Станиці-Луганської, Кримського та Новотошківського, бойовики п’ять разів застосовували артилерію і міномети, інформують в прес-центрі АТО.

Новотошківське, та Щастя також зазнали вогневих ударів терористів з БМ-21 "Град".

На Донецькому напрямку з мінометів та артилерії були обстріляні Богданівка, а з "Градів" - двічі - Опитне, Піски, Мар’їнка та Новомихайлівка.

Злочинці продовжують обстрілювати безпосередньо також і населені пункти, піддаючи ризику життя мирних громадян. Так, з реактивних систем залпового вогню "Град" нелюди вели вогонь по Піскам та Гранітному, - сказано у повідомленні.

В районі Маріуполя, близько 14.00, з мінометів вони обстріляли Миколаївку.

"Варто наголосити, що кількість обстрілів терористами значно зменшилась через те, що наші військові працюють на випередження При цьому, вогневі удари по позиціям терористів українські військові ведуть лише в тому випадку, коли немає загрози життю мирного населення", - заявили у прес-центрі.

Нагадаємо, у штабі АТО спростовують інформацію про нібито утворення "Дебальцевського котла", а також про будь-які просуванні бойовиків і захоплення ними нових населених пунктів.