Незважаючи на двосторонні домовленості про припинення вогню, бойовики продовжують нападати на позиції українських силовиків в Артемівську, Донецьку, Краматорську, Слов'янську, Артемівському та Слов'янському районах, – йдеться у заяві прес-служби ДонОДА.

Згідно з повідомленням, в Артемівську та Артемівському районі (Парасковіївка) були спроби збройного штурму військових частин, але там військовим вдалось відбити атаки.

При цьому терористам вдалось захопили військову частину 3004 Внутрішніх військ МВС України в Донецькій області: командира батальйону взяли у полон, а особовий склад перемістили в іншу в/ч.

У Краматорську в результаті штурму блокпоста на околиці міста загинули 4 військових і 5 поранені. Також в результаті обстрілу було пошкоджено будова фільтрувальної станції міськводоканалу, де зберігають запаси хлору. У Мар'їнському районі бойовики встановили два блокпости, – звітують в облдержадміністрації.

Крім того, відбувся також обстріл бойовиками позицій сил Антитерористичної операції на горі Карачун.

Нагадаємо, за словами глави МВС Арсена Авакова, Україна дасть адекватну, але жорстку відповідь терористам, які не складуть зброю в найближчі години.