Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Бойовики роблять спроби зірвати наступальні дії сил АТО, концентруючись в районах н.п. Луганськ, Донецьк, Горлівка, Стаханов, Алчевськ, Свердловськ. Триває перекидання терористичних груп і озброєнь в райони н.п. Шахтарськ, Ровеньки та Торез. Сили АТО провели підготовчі заходи для продовження активної фази операції,
інформує Тимчук.

За його словами, у визволених районах сили АТО вживають заходів для пошуку і знешкодження розвідувально-диверсійних груп противника. Відзначається використання бойовиками в цих районах розвідувальних БПЛА.

Крім того, триває перекидання терористам з Росії найманців і зброї.

Було зафіксовано обстріли позицій сил АТО з території Росії в районі Дякового. Ці ж позиції були обстріляні і бойовиками з боку Ровеньків;.

З РСЗО БМ-21 "Град" терористи обстріляли позиції силовиків в районі аеропорту в Луганську, блокпостів поблизу н.п. Стукалова Балка і Новоаннівка, позицій поблизу н.п. Степанівка і Весела Гора. Одна БМП-2 силовиків підбита, 9 одиниць техніки пошкоджено. Силовики відкривали у відповідь вогонь;

Також з мінометів бойовиками обстріляні позиції сил АТО поблизу н.п. Амвросіївка і Червоний Деркул, блокпоста поблизу н.п. Кірово.

Із застосуванням стрілецької зброї бойовиками скоєно напад на блокпост поблизу н.п. Краснов Яр. Напад відбито, частина терористів знищена, решта розсіяні.