Як повідомили у прес-центрі АТО на своїй сторінці в Facebook, загалом терористи здійснили 24 обстріли позицій українських військ вздовж лінії розмежування.

Найбільша кількість випадків порушення режиму тиші зафіксована на Донеччині. Лише в районі Пісків злочинці 5 разів обстріляли наші позиції із мінометів, у тому числі 4 рази – калібром 120 мм,
— зазначають у штабі АТО.

Окрім цього, злочинці тричі відкривали вогонь по позиціях неподалік Авдіївки, у тому числі один раз — із зенітної установки. З автоматичних гранатометів та стрілецької зброї терористи також обстріляли позиції українських військ неподалік Опитного та Майорська.

В районі Широкиного, що під Маріуполем, бойовики двічі застосовували міномети, а також відкривали вогонь з танку та самохідної артилерійської установки.

Також в штабі АТО додали, що на Луганщині поблизу населеного пункту Донецький відбулося бойове зіткнення українських військ та бойовиків.

До слова, за оцінками Польського інституту міжнародних справ на даний момент близько 600 іноземців, не враховуючи росіян, воюють з обох сторін на Донбасі.