Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук.

"Головна станція розвантаження — Іловайськ. Крім того, частково на північ боєприпаси надходять через Антрацит, звідти розвозяться цивільним вантажним транспортом по так званим "складам" і "базам" бандформувань", — повідомив Тимчук.

За даними групи, у "ДНР" розвантаженням і розподілом боєприпасів займається спеціальний підрозділ, зі своїми технічними засобами і охороною. Після доставки на "склади" бойовики з окремих підрозділів вже своїм транспортом («Урали», МТ-ЛБ, «Камази») перевозять боєприпаси безпосередньо на вогневі позиції.

Схема відпрацьована до автоматизму — до прибуття ешелону потрібна кількість автотранспорту заздалегідь зосереджується в зоні розвантаження, подача автотранспорту здійснюється по мірі необхідності. Відзначається високий рівень організації процесу, який явно управляється людьми, що мають професійні навички управління у сфері логістики і транспорту,
— додав Тимчук.

Нагадаємо, терористам не вдається виконати завдання зі створення "Дебальцівського котла" — в першу чергу, через ефективні дії артилерії українських військ.