Про це повідомляє прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

У Трьохізбенці поблизу зруйнованого мосту через Сіверський Донець учора спалахували перестрілки з автоматичної зброї. Увечері група бойовиків вибралася на міст і обстріляла з гранатометів опорний пункт українських військових. Після відкриття вогню у відповідь противник відступив. У Станиці Луганській на околицях учора увечері та сьогодні зранку також чулися автоматні черги. А між Кримським (яке контролюється українськими силовиками) та Сокільниками (окупованими бойовиками) періодично виникали короткі перестрілки з автоматів та кулеметів.

У всіх випадках обійшлося без постраждалих серед мирного населення, інформації про поранених чи загиблих військовиків немає.

В населених пунктах на лінії розмежування вогню триває відновлення мирного життя. У Кримському (автомобільний доступ до якого ускладнено, оскільки проїзд через Бахмутку заблокований) за допомогою військових прочистили грунтову дорогу з боку Світличного. Зараз, поки сухо, по ній можуть їздити навіть легковики. В село продовжують повертатися люди, що виїхали під час активних бойових дій. А в Станиці Луганській учора вперше з минулого року зареєстрували шлюб – молодята були одягнуті у весільне вбрання, в якому пройшлися по центральній площі. Весілля в райцентрі не проводилися з минулого літа, тобто з початку активних бойових дій,
— зазначив Москаль.

Додамо, впродовж ночі з 25 на 26 березня противник продовжив порушувати режим припинення вогню на сході України. Основні удари бойовики зосередили на донецькому, маріупольському та артемівському напрямку.