Про це на своєму сайті написав голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

У центрі села вибухнули кілька десятків реактивних снарядів. Є прямі влучення в житлові будинки, школу й магазини. Кілька приміщень зруйновані вщент і згоріли, інші серйозно пошкоджені,
— повідомив він.

Від осколкових поранень загинули дві місцеві жінки, 63 та 74 років, ще один чоловік (75 років) поранений.

За словами Москаля, у селищі так і не вдалося відновити електроенергію та центральну воду, більшість людей виїхала звідси в безпечні місця. Зараз у Новотошківці залишилося близько 400 осіб (у мирний час було більше 2200).

Читайте також: Українська колона з боєприпасами потрапила в засідку, — Касьянов

Голова ОДА додав, що в іншому населеному пункті поблизу Бахмутки – Кримському (що за кілька кілометрів від колишнього 31-го блокпосту) учора снарядами з "Градів" пошкоджені 7 житлових будинків. Стріляли з боку селища Фрунзе, окупованого так званими казаками. З Кримського виїхало близько 80% населення, ще кілька десятків людей із речами чекають для виїзду сприятливої можливості. Для їхньої евакуації буде задіяна військова техніка.

"Триває вивезення людей із інших сіл, що на лінії вогню. Вчора зі Стаханівця (належить до м.Золоте-3) військові вивезли в бік Лисичанська близько 70 місцевих мешканців. В селі залишилися тільки пенсіонери, які виїжджати зі своїх домівок поки відмовляються", - повідомив Москаль.

Нагадаємо, 2 лютого Кримське й Новотошківку теж накрили "Градами" та артилерією. У Кримському смертельні поранення отримали двоє чоловіків 45 та 62 років, які в момент обстрілу опинилися на вулиці й не встигли сховатися в укриття.