“Безумовно, я вважаю, що вони пов’язані, я вважаю, що ті приміщення, в яких їх катували – вони розташовані неподалік. Зараз сюди негайно прибув начальник Дарницького районного управління внутрішніх справ і ми вимагаємо, щоб негайно були розпочаті слідчі дії”, – розповів Порошенко.

Водночас один з лідерів Автомайдану і друг Дмитра Булатова Сергій Поярков повідомив, що злочинці намагалися довідатися, хто фінансує Автомайдан.

“Його довго катували, аби дізнатися хто це фінансує. У нього багато гематом на плечах, порізане вухо, порізана скула, його розпинали і катували всі ці дні”, – розповів Поярков.

Нагадаємо, зниклого активіста Автомайдану Дмитра Булатова знайшли в селі Вишеньки під Києвом. Зараз його з численними травмами доставили у клініку "Борис".

Сам активіст розповів журналістам, що невідомі били його, катували, відрізали йому вухо та навіть розпинали. У Булатова є проколи на руках.

Село Вишеньки (там знайшовся Дмитро Булатов) розташоване недалеко від села Гнідин, де знайшли мертвим активіста Юрія Вербицького і де викинули викраденого активіста Ігора Луценка.