"Незалежно від сьогоднішніх дій конгресу, реформа буде реалізована. Її не можна скасувати, вона вступила в силу. Я підписав закон, Верховний суд визнав його конституційним. Відзавтра (1 жовтня - 24) американці зможуть отримувати доступ до програм медичної страховки", - президент США Барак Обама.

"Це питання справедливості щодо американського народу. Як ми можемо схвалювати відмови і відстрочки для великих об'єднань, для великого бізнесу і в той же час сковувати своїх виборців законом, який їм не потрібен?", - спікер палати представників республіканець Джон Бейнер.

"Не повинно бути спеціального лікування для великого бізнесу. Не повинно бути спеціального лікування для членів конгресу. Закон не може передбачати спеціальне лікування для будь-кого", - лідер республіканської більшості в палаті представників Ерік Кантор.

"Після тижнів порожніх політичних ігор з боку республіканців ми досі не зрушили з відправної точки. Республіканці повинні вже вирішити - пропускати сенатську резолюцію про прийняття бюджетних витрат або допустити фінансовий колапс уряду", - лідер демократичної більшості в сенаті США Гарі Рід.