Про це заявив "бютівець" Сергій Пашинський відповідаючи на питання чи відкриється вечірнє засідання Верховної ради у вівторок.

Він нагадав, що Володимир Литвин закрив ранкове засідання, і у нього уже нема "технічної можливості" для того, щоб відновити роботу, оскільки опозиціонери не збираються розблоковувати трибуну до моменту виконання своїх вимог.

"Так, я не виключаю, що ми будемо ночувати у парламенті. Партія регіонів може лише використати свою чисельну перевагу і винести нас звідти на носилках, бо ми не розблокуємо парламент поки не будуть виконані наші вимоги", – сказав він.

Він нагадав, що "бютівці" вимагають негайного звіту Генпрокурора Віктора Пшонки та голови пенітенціарної служби Олександра Лісікова стосовно фактів викладених у листі Юлії Тимошенко.

Разом з тим, голова Верховної Ради Володимир Литвин пообіцяв надіслати офіційні запити до Міністерства внутрішніх справ, Державної пенітенціарної служби та Міністерства охорони здоров'я щодо ситуації з екс-прем'єр-міністром Юлією Тимошенко.

Як відомо, захист Юлії Тимошенко повідомив про те, що 20 квітня лідера "Батьківщини" перевели до лікарні "Укрзалізниці" силоміць. При цьому, їй вдарили в живіт та викручували руки.

За словами адвоката Сергія Власенка, екс-прем'єр Юлія Тимошенко оголосила голодування.

Тюремники інформацію про побиття заперечують, хоча й визнають, що перевели Тимошенко до лікарні силоміць.

Сама Юлія Тимошенко у записці з колонії написала, що в той момент думала, що це останні хвилини її життя.