Навіть Nintendo зрадила принципам і вперше за 17 років взяла участь в експозиції. І все заради представлення нової консолі Wii U. З появою цієї приставки на ринку компанія планує розширити свою аудиторію. До комплекту входить контролер з дисплеєм, який можна буде використовувати як планшетку для малювання, перегляду відео та інтернет-сторінок.

“Nintendo Wii U з'явиться у продажу влітку. Родзинка цієї приставки - портативний модуль зі сенсорним екраном. Його можна підключити не лише до самої консолі, а й до телевізора чи комп'ютера, користуватися інтернетом і навіть здійснювати відео дзвінки”, - каже віце-президент з продажів та маркетингу Скот Моффітт.

Кажуть, якщо довго дивитись телевізор, то він може з'їсти мозок. Але не бійтесь. Ця система дозволить мозку контролювати телевізор. Одягнувши на голову спеціальний обруч, можна силою думки перемикати канали чи змінювати гучність. Справа в тому, що пристрій вловлює мозкові хвилі і конвертує їх у цифровий сигнал.

Співпраця зірок шоу-бізу та виробників аудіотехнологій - нова тенденція, яка повною мірою проявилась на CES. Нові навушники від відомих брендів представили 50 Cent та Ludacris. Безумовно, якість звуку в них надзвичайно висока, але й ціна немала. Навушники Soul Ludacris обійдуться у $300 доларів, а Sync 50 Cent - у всі $400.

Але на виставці - не лише відомі репери. Рохан Марлі, син короля реґі, демонструє "Сумку ритму" - унікальний рюкзак з магнітофоном і док-станцією для iPhone та iPod. Ціна новинки - $250.