"Питання 2013 року – чи виявляться наші опозиційні лідери спроможними дати спільну відповідь на питання про єдиного опозиційного кандидата в президенти, чи переможе вплив їхніх особистих амбіцій та різних спонсорів і продовжиться безталанне шоу взаємного протистояння. Напевне, Булгаков назвав би це: "розруха у вождях", – каже Луценко.

Він переконаний, що тільки сценарій єдиного кандидата "за прикладом помаранчевого 2004 року несе перемогу демократичній більшості (а нас таки більшість!)". Й наголосив, "якщо в результаті "Батьківщини" врахувати вирішальний особистий вплив Юлії Тимошенко, то лідери опозиційних фракцій – Яценюк, Кличко та Тягнибок – мають приблизно рівні стартові рейтинги у 12-15%".

Також на його переконання, лідерам опозиційних сил у Раді "слід усвідомити: час політики масок – минає".

"Без залучення до політичного процесу громади, вулиці, майдану як опори демократичного процесу – перемога неможлива", – додав Луценко.

Повний текст можна прочитати ТУТ.

До слова, Луценко вважає, що час відступу минув.

"Перебуваючи в тюрмі я маю можливість бачити лише декілька каналів, читати з запізненням роздруківки з інтернету, але я відчуваю, що час відступу минув", - сказав він.