Про це повідомляє Gazeta.ua. За словами вінничан, "Фронт змін" опиняється у невигідному становищі, якщо просто приєднується до "Батьківщини".
Як повідомив голова вінницького "Фронту змін" Сергій Кудлаєнко, остаточна доля його однопартійців стане відома завтра, коли у Києві відбудеться останній з'їзд партії.

Читайте також: Катеринчук теж не об'єднається із "Батьківщиною"

"По суті, на ньому оголосять, що партія припиняє існування. А чи ввійду я в "Батьківщину", визначу після розмови з Арсенієм Яценюком. Хочу почути, в якому форматі партія буде працювати у подальшому. Яке бачення нашого співіснування на майбутнє. Настрій такий, що не будемо вступати", - сказав він.

Якщо Кудлаєнко не вступить до "Батьківщини", партійні офіси перейменують у громадські приймальні депутата облради.

"Виборці і в подальшому будуть отримувати кваліфіковану юридичну допомогу. Так було у ситуації з Лісопарком. "Батьківщина" скликала на мітинг, а "Фронт змін" юридично відпрацьовував питання. Наші юристи подавали звернення до губернатора, Кабміну та вирішували інші процедурні питання", - згадав вінницький опозиціонер.

Нагадаємо, 15 червня, у суботу, на Михайлівській площі у столиці відбудеться урочистий об'єднавчий з'їзд ВО "Батьківщина".