Про це повідомили у прес-службі "Укрзалізниці".

Так, на станції Донецьк з 15 по 18 січня в результаті бойових дій підірвані колії та стрілочний перевід, пошкоджено 6 залізобетонних шпал біля сигнального світлофора.

Також постраждали будівлі станції Донецьк. Зокрема, приміщення дорожньої експедиції і дах конкорса приміського вокзалу.

На станції Кондрашевська-Нова під чач нічних артилерійських обстрілів 15-16 січня зруйновані приміщення пасажирського вокзалу, перон уздовж першого шляху, а також перша, четверта і тупикова колії. Постраждав пожежний потяг і місце його дислокації.

Також 15 січня після інтенсивного артобстрілу станції Оленівка, надійшло повідомлення про пошкодження контактної мережі і рейок на парній і непарній коліях перегону Оленівка-Південнодонбаська. Окрім того, пошкоджено покрівлю поста станції Оленівка.

"16 січня на перегоні Скотувате-Ясинувата озброєними людьми зупинений вантажний потяг у складі 55-ти вагонів, завантажених залізорудним концентратом. Після відходу поїзда на вимогу озброєних людей припинено рух поїздів на перегоні Скотувате-Ясинувата в темний час доби", - повідомили в "Укрзалізниці".

Додамо, під час несення служби з охорони громадського порядку працівники Дебальцевського міськвідділу міліції зупинили "КамАЗ", завантажений рейками.