"Ряд антидержавних заколотів, що відбулися і продовжують відбуватися у східних та південних областях України демонструє, що імперська Москва не обмежилася анексією Криму і намагається або приєднати до своєї території ще частину українських земель, або змусити тимчасовий уряд піти на поступки", - йдеться на офіційному сайті партії.

Читайте також: Держоб’єкти захоплюють терористи і поводитись з ними треба так, як у всьому світі, — Кравчук

"У цей же час українська влада демонструє безвольність, котра межує із відвертим саботажем. Через це ми вже втратили Крим і ризикуємо втратити південні та східні області країни", - додали у "Правому секторі".

За даними партії, міліціонери часто ігнорують дії сепаратистів, а "нерідко переходять на бік ворогів української державності".

Читайте також: Сепаратисти займаються вандалізмом і мародерством

"Складається враження, що керівництво МВС діє безпосередньо на користь інтересів Кремля", - йдеться у повідомленні.

"Правий сектор" вимагає від влади вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації у східних та південних областях.

"Ми готові протистояти ворогам нашої держави при тісній співпраці з державними органами, одначе, якщо державна влада й надалі демонструватиме злочинну бездіяльність, ми будемо вести боротьбу самостійно", - наголосили у партії.