Він вважає правильним рішенням збільшення чисельності збройних сил України. Каже, що створюються нові підрозділи, які треба доукомплектовувати. Очолювати їх будуть військові з досвідом.

В процесі формування нових підрозділів це правильно, що командири рот будуть ставати командирами батальйонів. Вони беруть штатний розклад і формують цей підрозділ,
— сказав він.

Також він зазначив, що через збільшення чисельності збройних сил на початку зменшується боєготовність. Це відбувається через те, що кількість підрозділів і задачі збільшуються, а люди ще фактично не готові до нових умов.

Він наголосив, що "Самопоміч" наполягає і на поліпшенні якості ЗСУ – переоснащенні армії, використанні іт-технологій, соціальному забезпечені, грошовому забезпеченні військових.

Кишкар прокоментував і проект "Стіна". На його думку він не є важливим в умовах війни.

Проект "Стіна" – це корупційна складова, яка нічого не вирішує у військовому плані. Ним можна вирішувати проблеми нелегальної міграції чи контрабанди, але не воєнні,
— вважає депутат.

Також він висловив думку, що весною слід очікувати наступу на Маріуполь. Доказом цього є інформація про вхід ворожої бойової техніки у Тельманове та Дебальцеве.