"Це не хуліганство, це замах на вбивство. (...) Вночі сьогодні слідкували. Я хочу підкреслити, це без спецслужб неможливо", — запевнив Пашинський в ефірі Громадського.ТБ.

Він також додав, що увесь час Тетяна Чорновол перебувала на Майдані і вперше за тривалий час хотіла побачити своїх дітей.

За нею було стеження, електронне, зокрема, що можуть робити лише наші спецслужби. За нею слідкували, її перехопили, її заблокували. Це ціла бандитська спецоперація. (...) Хвиля громадських протестів стабілізувалася, і урки, які зараз знаходяться при владі, пішли в контратаку. А це не політика, це бейсбольні бити, пістолети і ножі,
— сказав нардеп.

Читайте також: Нападників було троє, марка і номер авто зафіксовані, — Гриценко про побиття Чорновол

Окрім того, Пашинський розповів, що в авто, яке слідкувало за лідерами Євромайдану були знайдені 10 номерних знаків.

Якщо ми там (у авто, що слідкувало за Чорновол, — "24") побачили номер, це не означає, що він існує,
— прокоментував він інформацію Анатолія Гриценка, що відеореєстратор в авто Чорновол зафіксував номер авто-переслідувача.

Також нардеп повідомив, що лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк зараз "передає докази генпрокуророві Пшонці про те, хто це зробив".

Нагадаємо, вночі на 25 грудня Мустафа Наєм повідомив про побиття в Борисполі журналістки Тетяни Чорновол. Поки що відомо, що в неї струс мозку та рани на обличчі. Крім того, в журналістки зламаний ніс.

В ефірі Громадського.ТВ повідомили, що після побиття журналістку Тетяну Чорновол вже перевезли до київського "Бориса".

Сама Чорновол пов’язує напад зі своєю активною громадською діяльністю.

За словами речника ГУ МВС України у Київській області Миколи Жуковича, столична міліція уже відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на Тетяну Чорновол.

У свою чергу, Глава держави Віктор Янукович відреагував на побиття активістки Євромайдану у журналістки Тетяни Чорновіл: він "жорстко засудив цей прояв насилля" і наголосив, що міліція повинна розкрити цей злочин та притягнути винних до відповідальності.