Михайло Чечетов нагадав, що минулого року Чорновол балотувалась в одному з мажоритарних округів на Львівщині.

І у неї були реальні шанси, щоб перемогти. Але націоналісти використали всю свою міць для того, щоб вона не пройшла на цих виборах, вдавшись до дискредитації і виливання бруду. У результаті вона ці вибори програла, а через деякий час на сайті "Українська правда" вийшов ряд викривальних статей Тетяни Чорновол, де вона показала всю гниль, усе нутро, все мракобісся українського націоналізму, неонацизму в його цитаделі – Львівській області, - цитує Михайла Чечетова прес-служба Партії регіонів.

Читайте також: Розслідування "справи Чорновол": допитали понад 50 свідків, призначили 20 експертиз

На думку регіонала, журналістка таким чином стала "кровним ворогом" українських націоналістів.

І останні, швидше за все, зачекавши, вирішили зараз, у зручний момент їй помститися. Причому одним пострілом убити двох зайців: не тільки помститися журналістці за її статті, а й спихнути те, що сталося, на діючу владу, - припускає Чечетов.

На його думку, ця версія має право на існування і слід почати її розслідувати, а прокуратурі - підняти результати минулих парламентських виборів, звернути увагу на те, з ким боролася кандидат, але найголовніше – підняти згадані викривальні статті Тетяни Чорновол.

"Тобто замовниками можуть бути і націоналісти із Західної України, яких викрила журналіст, після того, як вони не дали їй можливість стати депутатом", - підсумував регіонал.

Читайте також: У "справі Чорновол" шукають ще одного підозрюваного

Як відомо, в ніч на 25 грудня Мустафа Наєм повідомив про побиття в Борисполі журналістки Тетяни Чорновол. Поки що відомо, що в неї струс мозку та рани на обличчі. Крім того, в журналістки зламаний ніс.

Сама Чорновол пов’язує напад зі своєю активною громадською діяльністю.

Наразі затримані 5 підозрюваних у справі. Усіх п'ятьох підозрюваних арештували на час проведення слідства.

Тетяна Чорновіл у ряді своїх викривальних статтею показала все нутро українського націоналізму, і цілком можливо, що саме його представники могли бути замовниками нападу на журналістку. Таке припущення зробив народний депутат України, перший заступник Голови парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Михайло Чечетов.

На думку народного депутата, цілком має право на існування ще одна версія щодо побиття журналістки Тетяни Чорновіл. Він нагадав, що вона у 2012 році балотувалася в депутати в одному з мажоритарних округів на Львівщині. «І у неї були реальні шанси, щоб перемогти. Але націоналісти використали всю свою міць для того, щоб вона не пройшла на цих виборах, вдавшись до дискредитації і виливання бруду. У результаті вона ці вибори програла, а через деякий час на Інтернет-сайті «Українська правда» вийшов ряд викривальних статей Тетяни Чорновіл, де вона показала всю гниль, усе нутро, все мракобісся українського націоналізму, неонацизму в його цитаделі – Львівській області. Таким чином, вона, по суті, зробила себе «кровним ворогом» українських націоналістів. І останні, швидше за все, зачекавши, вирішили зараз, у зручний момент їй помститися. Причому одним пострілом убити двох зайців: не тільки помститися журналістці за її статті, а й спихнути те, що сталося, на діючу владу», - припустив політик.

«Думаю, ця версія має реальну підставу для того, щоб спробувати її розслідувати. Гадаю, прокуратурі слід підняти результати минулих парламентських виборів, звернути увагу на те, з ким боролася кандидат, але найголовніше – підняти згадані викривальні статті Тетяни Чорновіл. Адже саме там можуть бути витоки того, що сталося. Тим більше, що там зазначено ряд даних – прізвища, конкретні структури й інше. Тобто замовниками можуть бути і націоналісти із Західної України, яких викрила журналіст, після того, як вони не дали їй можливість стати депутатом», - висловив думку політик.

- See more at: https://partyofregions.ua/ua/news/52c16b5ec4ca420e770001c2#sthash.QBtnihuZ.dpuf